Hypotheken-Gelderland.nl: De Erkend Hypotheekadviseur bij u in de buurt

 

Klik hier voor meer informatie over de mogelijke hypotheekvormen. Aan de rechterzijde kunt u direct een aanvraag doen voor een vrijblijvend hypotheekadvies.

Dienstenwijzer Van Heck Advies V.O.F.

www.hypotheken-gelderland.nl is een website van Van Heck Advies V.O.F. Hieronder staat onze dienstenwijzer.

  Informatie over onze dienstverlening

  Op grond van de Wet financieel toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken.

  Naam en adres
  Onze gegevens luiden:
  Van Heck Advies V.O.F.
  Postbus 1311
  6501 BH  Nijmegen

  Registratie AFM
  Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer:
  12007399

  Aard van dienstverlening

  Ons kantoor heeft de vergunning om te adviseren en te bemiddelen in:

  Betaalrekeningen
  Consumptief Krediet
  Electronisch Geld
  Hypothecair Krediet
  Levensverzekeringen
  Schadeverzekering
  Spaarrekeningen

Klachten
Uiteraard doen wij ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien u echter niet tevreden bent, vragen wij u dit ons direct te laten weten. Wij zullen ons uiterste best doen om uw klacht zo snel mogelijk te verhelpen.Mocht u menen dat wij niet adequaat op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u zich wenden tot: 
Kifid, Postbus 93257, 2509 AG  Den Haag

Adviesvrij
Ons kantoor is volledig adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te adviseren om te kiezen voor de financiële producten van bepaalde banken of hypotheekverstrekkers.

Geen zeggenschap
Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal.

Selectie van aanbieders
Periodiek maken wij een selectie van de financiële producten die banken en verzekeringsmaatschappijen voeren. Hiermee werken wij met een aantal voorkeursmaatschappijen. Wij bepalen zelf wie dat zijn. Wij zijn dus volledig vrij in onze advisering.

Wijze van beloning
De kosten van onze werkzaamheden worden gefinancierd door de bank of verzekeraar waarmee wij u in contact brengen. Indien wij u rechtstreeks, dat wil zeggen buiten de door u te betalen premie, kosten in rekening brengen, informeren wij u hierover vooraf.

 

Afspraak Hypotheekadvies

Naam
Adres
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Jaarinkomen €
Jaarinkomen Partner €
Benodigde Hypotheek €
Soort Afspraak
Een erkend hypotheekadviseur neemt contact met u op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend hypotheekadvies

Erkend Hypotheekadviseur